2014. június 8., vasárnap

Prológus

Ti hogy éreznétek ha elköltöznétek, egy számotokra teljesen más helyre? Ahol ráadásul furcsa dolgok történnek, furcsa emberek vannak. Titkok és hazugságok. Hogy birkóznátok el vele?
Főleg hogy ha nem vagy elég óvatos akkor viszont véged van. Sosem tudhatod kiben lehet bízni és kiben nem. Mi van ha az a város melyről tudtod szerint sosem jártál, annyi titkot és hazugságod fed fel a múltadról miről még mit sem tudsz? És találkozol olyan emberekkel akivel jobb ha távolságot tartasz? De te ezt nem tudod és közel engeded magadhoz. Nem tudod hogy mikor szúr hátba, és ha ez megtörténik a szíved össze törik és senkiben sem tudsz bízni. De végül elköveted ugyan azt a hibát egy olyan embernél, ki segít neked, megvéd, támogat, mindig melletted lesz és szeretni fog míg él vagy míg élsz. Csak egy baj van. Hogy ha az az ember is titkokat rejt, és ha megtudod rádöbbensz hogy mennyire is veszélyes vele s nélküle.
Nos ha kíváncsi vagy mi történik Viktóriával, New York-ban, ki az kiben megbízhat kiben nem, milyen titkok vannak az ottani emberekkel kapcsolatban. És hogy milyen titka van Viktóriának miről még maga se tud. És milyen hazugságot, titkokat és meglepetéseket tartogatnak neki.
Nos kövesd nyomon itt. A Monsters of life-ban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése